Отново проблем с техниката саботира излъчването на “БИГ Брадър”

За втори път само за по-малко от седмица Биг Брадър бе прекъснат заради технически гаф.

Клипът с визитката на Албена Вулева спря като записа от гостуването на Боян при майка му Ваня Костова миналата седмица. Видеото не тръгна и затова водещите Ники Кънчев и Азис трябваше да импровизират и да отложат влизането на Вулева за сметка на Станимир Гъмов и Жени Калканджиева, които прекрачиха прага на имението в Нови хан преди Албена. Така вместо трета, тя влезе едва шеста. Припомняме, че миналата седмица епизодът на Брадъра буквално спря заради прекъсване на оптичен кабел, както Hotnews.bg първи писа.

>> Подарете си здраве с натуралните хранителни добавки на Bulgaricus. Изберете най-подходящите витамини  за вас между огромното разнообразие, което предлага Bulgaricus. Добавки за спортисти, комплексни добавки, всички витамини и минерали за вас и зялото семейство!

Продуцентите се опитаха да изкарат, че става дума за вандали, прекъснали кабела, но истината е съвсем различна. Екипът в Нови хан е категоричен, че старата техника просто сдава багажа заради липсата на обновление и честото й използване. „Ловят с трици маймуни. Не влагат пет лева в оборудване, дават всичко за звезди и себе си и няма как да се мине без гаф”, мърморят техничарите.

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × 3 =