Отслабнете без усилие с …

Учени от Канада твърдят, че хората, които искат да отслабнат, трябва да ядат бобови растения – боб, грах и леща. Използването на бобовите растения не само ви позволява да отслабнете без допълнителни усилия, но също така предотвратява увеличаването на теглото, според данните от научните иэследвания

Канадските експерти анализират данните, получени в хода на 21 проучвания, които изследват въздействието на бобовите растения върху организма. В резултат на това, изследователите стигат до извода, че включването на бобовите растения в диетата, ви позволява да отслабнете без големи усилия.

“Ежедневната консумация на една порция бобови растения, ви позволява да се чувствате по-дълго време сити, а също така помага да отслабнете, беэ да променяте обичайната си диета”, – казват изследователите.
Според тях, бобовите растения са богати на протеини, фибри, витамини и минерали, а също имат нисък гликемичен индекс. Ястията от бобови култури могат да намалят нивото на “лошия” холестерол в кръвта, което подобрява цялостното здраве.

>> Подарете си здраве с натуралните хранителни добавки на Bulgaricus <<<

На свой ред проучване на учените от Университета в Тексас и Американския университет в Северна Каролина показва, че храненето с храни, богати на изофлавони – вещества, на които са богати бобовите растения – лекуват червата, като увеличават броя на полезните бактерии в микрофлората. Това свойство на бобовите растения само укрепват репутацията им като продукти, които ви позволяват да отслабнете без значителни усилия, казват експертите.

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seven + three =