Правилата за живот на супермодела без един крак Паола Антонини

Ужасна катастрофа и отнема единия крак, но не може да и отнеме любовта към живота, позитивното отношение, красотата и лъчезарната усмивка. Тя се занимава с танци, фитнес, скейтборд, конна езда, участва в различни шоупрограми и постоянно пътува по света. В Инстаграм Паола Антонини има повечеот 2 милиона последователи. Решихме да научим повече за Паола, защото определено има какво да научим от нея.

“Виждам инцидента не като трагедия, а като нов шанс. Много съм благодарна, че тогава останах жива и в крайна сметка това е единственото, което има значение.”

“Независимо как изглеждате, не се крийте от  хората и не обръщайте внимание на това, което казват – те ще спрат да говорят за вас след час. Не обръщам внимание на неприятни коментари. Аз просто се фокусирам върху положителните неща.”

“Отношението към хора като мен вече се е променило и мисля, че това е правилно. Светът се е променил, хората искат да бъдат щастливи, без значение как. Време е да унищожите шаблоните, които от много години са формирали обществото и медиите.”

Благодарна съм за живота, който ми е даден!

Модата трябва да отразява действителността. Хората искат да видят на модния подиум хора, с които да се идентифицират, затова в света на модата започнаха да се появяват момичета с витилиго, модели с размер ХL, хора с увреждания и други различни хора. Това е страхотно!

Имаме избор – да бъдем нещастни до края на живота си или да бъдем благодарни за дадения ни живот. Аз избрах второто!

Отне ми известно време да разбера, че все още съм нормален човек и красиво момиче.

Приемете се такива, каквито сте

Аз винаги възприемам моето увреждане като нещо естествено и се опитвам да предам това чувство на другите, защото знам колко е трудно да се възприемат недостатъците на другите хира.

Момичетата често се тревожат за външния си вид – наднормено или поднормено тегло. Искам да ви кажа, че всяка от вас е красива! Приемете се такива каквито сте. Това е, което ни прави уникални.

Измина време след инцидента. . . Но никога не съм променяла мечтите си. Всеки ден се опитвам да бъда по-добра и да правя повече. Срещам нови хора, получавам ново преживяване. . . и все още ми харесва да танцувам.

Вярвайте, че утре ще бъдете по-добре

Искам да кажа на всички хора, че никога не трябва да се отказват. Винаги вярвам, че утре ще бъде по-добре от вчера. Всеки е изправен пред собствените си проблеми и предизвикателства в живота. Всичко, което трябва да направите, е да се успокоите. И вярвайте, че всичко ще бъде наред. Моят опит ми позволява да кажа това. Животът ми след инцидента не беше лесен, но всичко се върна към нормалното. Не си поставям никакви ограничения и правя това, което искам.

Всяка жена е красива по свой собствен начин, независимо от цвета на кожата, косата, белези, слабости. . . Всеки от нас има нещо, което го прави уникален. Добри неща ни се случват, когато вярваме, когато даваме приоритет на Бога. Всеки има трудности. Единствената разлика е, че някои отказват да се борят.

Не губете време за страдание. Въпреки факта, че загубих крака си, което беше сериозно нараняване, аз съм горда с моите белези, защото те разказват моята историв. Жените нямат основание да следват стандарти за върхови постижения.

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twelve + eleven =