Проблемите с ерекцията съкращават живота

Проблемите с ерекцията са често срещани, при 80% от мъжете. Един от най-разпространения неприятен проблем е еректилната дисфункция. Оказва се, че ипо-лошо от това, а именно невъзможността у мъжа да постигне ерекция достатъчна , за да осъществи сексуален контакт- води до съкращаване на живота.

Това състояние е по характерно за застаряващите мъже, но истината е, че 20% от представителите под 40 годишна възраст страдат от ЕД (еректилна дисфункция).

Дистрибутор купидон таблетки    USABrands

Учените са установили, че този сериозен дискомфорт може да съкрати и влоши качеството на живот.

Учените от университета в Мисисипи са направили наблюдение на близо 1790 мъже в период от 8 години. Възрастта била от 20 до 85 години. След като анализирали данните , установили, че ЕД има пряка връзка с ранната смърт. В началото на наблюдението 557 участници имали проблем с ерекцията. В края му 224 мъже починали, като при 60% от тях причината за смъртта били сърдечно-съдови заболявания. В изследването освен проблемите с ерекцията, били взети и други важни фактори като възраст, активна дейност, тегло и дори походка. Това допълнително засилва достоверността на получените данни.

В заключение на всичко по-горе написано, можем да кажем че мъжете с еректилна дисфункция са със 70% по-застрашени  от преждевременна смърт от останалите. За тях има риск от развитие на сърдечно-съдови заболявания. Както е известно, че еректилната дисфункция е пряко свързана със сърдечносъдов рисков фактор , включително и хиперлипидемия, диабет и хипертония. В днешно време на пазара се предлагат какви ли не хапчета, гелове и кремове за справяне с този проблем, но най-ефикасни се оказват CUPIDON Натуралните таблетки за ерекция изработени изцяло от билки, действат благоприятно на либидото и възбуждата. Много мъже изказват положително мнение за витагра. Споделят, че имат силна и здрава ерекциия, и успяват да я задържат за дълго.

Автор: izdrave

Сподели тази статия:


Trackbacks/Pingbacks

  1. Как да се справите с еректилната дисфункция - izdrave.bg Най-свежия Здравен портал Новини, Билки и Билколечение - […] Свързани статии: Проблемите с ерекцията съкращават живота […]

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seventeen − fourteen =