Розмари напусна “ВИП Брадър”

Вчера беше последната вечер в къщата на “ВИП Брадър” за модела Розмари, след като тя имаше най-ниския зрителски вот за оставане в къщата.

Тя напусна шоуто в изключително оспорвана борба и събра 32% положителен вот. Петко и Стефан събраха по 34%. Розмари сподели, че е благодарна на Ваня и сподели, че харесва Ричард, защото е загрижен и добър. Манекенката каза, че не съжалява за участието си и даде щита на SDI на Ваня, а не на Ричард, защото трябва да е мъж и да се справя сам.

Преди това тримата номинирани се срещнаха с въпросите на Съквартирантите и отговаряха на тях на живо. Розмари беше питана основно за годеника си, който е навън. Манекенката сподели, че преди да влезе в шоуто, е имала проблеми във връзката си и затова се случва това между нея и Ричард. Втори в “Пощата на номинираните“ беше Стефан. На него се наложи да обясни поведението си в Къщата и принципите си. Мъжът на Гала беше категоричен, че няма кой да му прави анализ от хората в шоуто и помоли Съквартирантите да го питат лично, ако искат да си говорят с него. Последен пред останалите застана Петко. За изненада и на Big Brother, той трябваше да отговаря, защо Божана му се подмазва. Мъжът на Яна заяви, че двамата се разбират и му е приятно да си говорят. Тежки думи бяха отправени Наско. Петко му каза, че е време да порасне и да излезе от сянката на другите, за да покаже, че е самостоятелен играч.

След като напусна къщата, манекенката реши да даде щита на SDI на Ваня. Това със сигурност ще изненада Ричард, който до последно се опитваше да манипулира бившата си възлюбена, за да му даде щита, ако бъде изгонена от зрителите.

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ten + 16 =