Семейство с 600 лв лева глоба, защото разхождали кучетата си в парк

Семейство от Бургас се сдоби с два акта от по 300 лева заради това, че разхожда домашните си любимци в Морската градина.

Пламен и Вяра разказват, че от полицията им било обяснено, че разхождането на домашни любимци в парковете е забранено по време на извънредното положение, става ясно от репортаж в предаването “Здравей, България” по NOVA.

“Полицаите ми обясниха, че наредбата е такава, че нямаме право да разхождаме кучета в паркове и градинки”, споделя Пламен, който живее на метри от Морската градина в Бургас.

“На сайта на Министерство на здравеопазването е написано, че имаме право да разхождаме кучета в паркове и градинки. Получава се парадокс. Кой е прав – министър Ананиев или полицията в Бургас?”, пита мъжът.

“Спазваме дистанция, доста е широко тук, може да се разминаваш спокойно и други кучета се разхождат, не виждам някакъв проблем… ако знаех, че е забранено, нямаше да сме тук”, споделя съпругата му Вяра.

“Аз не съм чел наредбата, за да знам – имам ли право, или не, но в сайта на Министерството на здравеопазването пише точно и ясно, че имам право”, казва Пламен.


Искаш да засилиш имунитета си и да се предпазиш от COVID-19? Това вече е възможнмо благодарение на имуностимулатора разбработен за борба срещу коронавирус – Virimmunity произведен от NatMed Pharma USA

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 × five =