Служителка разказа за терор над персонала в хотел в „Слънчев бряг”

Камериерка в хотел в „Слънчев бряг” разказа пред NOVA, че управителката е тероризирала персонала. Пострадалата е подала жалба в полицията.

Огняна Вълканова твърди, че управителката на хотела първо нападнала с крясъци и обиди нейна колежка.

По нейните думи в последствие самата Вълканова е била атакувана вербално с нецензурни думи и заплашвана с ножица, като скандалът е станал пред очите на други служители на хотела.

Камериерката казва, че е била удряна в гърба и главата с юмруци от разгневената управителка, след като подала молба за напускане.

„Слязох да си напиша молбата за напускане, защото в такава стресова среда не мога да работя. Започна да ме обижда, използваше пак нецензурни думи”, разказва Вълканова. „Обърнах се с гръб към нея и усетих удари в гърба и в главата”.

Тя посочва, че след това управителката отново се опитала да я наръга с ножица.

„Имало е случай, където управителката е хванала за косата рецепционистка. Това става пред туристите и камерите във фоайето”, заявява Вълканова. „Не мога да си го обясня”.

Екип на NOVA потърсил за коментар представител на ръководството на хотела, но оттам не са отговорили.

От полицията съобщават, че работят по случая. Написали са предупредителен протокол за това, че не трябва да има контакти между камериерката и управителката на хотела. За инцидента е уведомена и Районната прокуратура в Несебър.

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eleven + 14 =