Теодора Бургазлиева – най-накрая истински щастлива

Мис България 2002 вече се радва на близнаци, но животът й е преминал през множество трудности, за да може сега да се нарече щастлива
Преди малко повече от месец Теди стана майка на близнаците Емма и Раян. Няколко седмици по-рано тя изненада всички с новината, че е бременна. След раждането сподели в социалните мрежи:
„Емма и Раян Иванов са тук и са готови за купон! Благодарни сме на целия екип професионалисти, който се грижеше толкова добре за нас по време на операцията и престоя ни в болницата. Целият ми свят се разтопи от умиление, когато погледнах децата си в очите и ги гушнах. Може ли животът да е по-хубав? Благословени сме и сме благодарни за тези две чудеса!“

За да стигне до чудесата в живота си обаче, Теди е преминала през болезнени, но както тя отбелязва – поучителни предизвикателства.

Едно от тях е бракът и разводът със сина на легендарния ни треньор по футбол Стойчо Младенов – Александър Младенов. Двамата се женят през 2005 г. Нищо не предвещава бурята, която ще отнесе любовта. След 4 години брак и 5-годишна връзка се развеждат. По онова време се мълвеше, че той е имал проблеми с алкохола и самоконтрола както на агресията си, така и на интереса си към други красиви жени.

Теди решава, че иска промяна и трябва да замине, за да забрави всичко, но и да намери отговор на въпроса „Коя съм?“.

В интервю пред bTV споделя:
„Основната причина да замина за Щатите беше моят неуспешен брак. Имах нужда да остана сама, да пътувам. Може би повечето разведени жени ще ме разберат. Исках да се откъсна от всичко познато, от миналото, общите ни познати, исках да видя света, да работя върху себе си, да видя какво още ми липсва, за да бъда достатъчно осъзната и да знам какво искам от една връзка. Америка винаги е била мечта.”

Тази мечта си има цена.
„Когато дойдох за първи път, ми беше трудно, минах през лишения, много работа, спях в малка стаичка без мебели, на матрак на пода, нямах завеси на прозорците, едва свързвах двата края, работех на 3 места, нямах познати, приятели, на които да разчитам, беше много, много трудно. Тотално различен човек бях, много разглезена, очаквах, че всичко ще ми се поднася наготово. В България ми се отваряха много врати, бях познато име, просто ми беше много лесно. Изведнъж дойдох тук, никой не ме познава, аз не познавам никого, английският ми беше доста зле. Това беше училище, което ме направи силна.”

Всичко това вече е в миналото.

Теди живее от няколко години в Лос Анджелис, а е в Америка от общо 10. Занимавала се е с финанси и инвестиции, а сега има компания за личностно развитие и самоусъвършенстване.

Интересът й към тази област й помага да опознае себе си, а така и да срещне настоящия си съпруг Симеон. И той като нея емигрирал в Щатите, без да познава никого.

В началото на познанството им Теди била неговият гид в Лос Анджелис, но някак съвсем естествено приятелството им преминало в сериозна връзка.
„В личен план съм много щастлива и благодарна, че до мен има такъв уникален човек. Оженихме се миналата година, направихме магическа сватба, в една стъклена църква до океана. Много красиво беше, само най-близките от семействата ни бяха там, както и някои от най-добрите ни приятели. Искахме скромна церемония, да няма излишна дандания, лудница, партита, скромно беше, но незабравимо.”

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 − four =