Трикове на италианките за перфектна фигура

Всички познаваме културата на италианската кухня.

Въглехидрати, въглехидрати, въглехидрати. И тук-там някоя маслинка, стрък босилек и доматена салса.

Италианците обичат храна и обичат да ѝ се наслаждават. С чаша вино например. Как обаче храненето с толкова тестени изделия не пречи по никакъв начин на фигурата им?

Отговорът се крие в техния 15-минутен трик, който спазват безотказно почти всеки ден.

Италианките обичат да си похапват сладолед, паста, хляб, пица, но това не означава, че се примиряват с качването на излишни килограми.

Италианските жени не са сред тези, познати с кльощавата си фигура. Напротив, те имат женски форми, които гордо носят и винаги изглеждат женствени, нежни, уверени.

И за да поддържат фигурата си във форма, италианките се доверяват на един 15-минутен трик, превърнал се в изконна традиция в културата на местното население.

 

>> Свали излишните килограми, изгори излишните мазнини и стегни корема само с един продукт. GOLD SARMS CARDARINE. 

 

 

Голямата тайна е 15-минутна разходка, след хранене.

В никакъв случай обаче няма да ги видите да се разхождат с гривна или специално устройство за измерване на крачките, или пък в спортно облекло, тичащи с цел да отслабнат.

Италианките ще се разходят бавно и спокойно, ще се наслаждават на слънчевите лъчи и на живота, ще разговарят с някой познат на улицата и просто ще се забавляват.

Положителното влияние на разходката след ядене е доказан факт. Изследване, публикувано в Diabetes Care твърди, че три разходки по 15 минути на ден намаляват риска от диабет.

Други проучвания също сочат, че разходката след вечеря е една от най-ефективните.

Тя буквално може да „рестартира” биологичния ви часовник, ще заздрави съня ви, ще ускори метаболизма ви и какво ли още не, а вие просто ще се разхождате.

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

sixteen − nine =