Учени: Възможно е кофеинът да е ключът към превенцията от затлъстяване и диабет

Кафето е повод за изживяването на много приятни емоции.

Разговори с колегите пред офиса, следобедна разходка с близък приятел или пък кафе, което пиете насаме със самите себе си, докато сте на почивка, някъде далеч от света.

Оказва се, че учените са на път да открият съставка в любимата на много хора напитка, която стимулира горенето на калории.

Засега предположенията са, че тази магическа съставка би трябвало да е кофеинът. Предстои обаче да се правят още изследвания, за да се докаже това твърдение.
Научното изследване, което загатва за наличието на тези свойства в кафето, е проведено от учените от университета в Нотингам, а ръководител на екипа е Майкъл Саймъндс.

 

>> Свали излишните килограми, изгори излишните мазнини и стегни корема само с един продукт. GOLD SARMS CARDARINE. 

 

 

До съвсем скоро учените смятаха, че мастната тъкан, която отговаря за складирането на енергия, е налична само при децата и бозайници, които изпадат в периоди на летаргия, но се оказва, че не е така.

Тази тъкан присъства и в организма на възрастните, а функцията ѝ е, горейки калории, да затопля организма, когато му е студено.

„Досега не се бяхме натъквали на ефикасен начин за стимулирането на работата на тази тъкан, но сега с кафето сме на правилния път”, споделя Саймъндс.

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 × three =