Вижте какво каза Ники Илиев за раздялата си със Саня

„Искам тя да е щастлива, искам тя да е добре“. Това заяви Ники Илиев по повод раздялата със съпругата му Саня Борисова. Актьорът и режисьор наруши мълчанието си за краха на техните отношения.

„Изпитвам уважение към нея, направихме 3 филма заедно, подкрепям я. Но причините за това, че не сме заедно, са си между нас“, разказа той пред Нова тв.

Илиев не пожела да назове конкретна причина, която е сложила край на връзката му със Саня.„Не знам дали свърши любовта. Трудно е да различаваш професионалния и личния живот, когато работите заедно. Това понякога създава проблеми. Но не мисля дали това е проблемът. Не мога да го кажа по-конкретно“, поясни той.

„Аз съм човек, който обича това, което прави. Човек, който се чувства щастлив, че е намерил онова, което обича да прави и че му плащат, за да го прави. Станах на 37 години и се чувствам все по-добре и по-добре“, каза той по повод любовта към киното.

Припомняме, че Ники Илиев и Саня Борисова излизаха близо 10 години, след което сключиха брак, но той просъществува само 6 години.

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 + 6 =