За първи път в България – внедрена платформата от ново поколение SAP S/4HANA

За първи път в българска компания е внедрена SAP S/4HANA – платформа, представяща следващо ниво в развитието на системите за бизнес управление. Тя е базирана върху революционната in-memory база данни HANA и предлага бързина на работа, аналитичност, автоматизация на процеси и потребителско изживяване без аналог на световния технологичен пазар. Решението е внедрено в „Темподем“ от българската технологична компания ScaleFocus.

„С разрастването на нашия бизнес, внедряването на подобна иновативна система е логична и неизбежна стъпка към дигиталното бъдеще“, – разказва инж. Ивайло Димитров, изпълнителен директор на „Темподем“. – „Екипът на ScaleFocus успешно внедри SAP S/4HANA, като това помогна на нашите бизнес и производствени процеси да станат по-гъвкави, автоматизирани и лесно управляеми. Смело гледаме напред към нови хоризонти за разрастване на бизнеса си, благодарение на усърдието и отдадеността на консултантите от ScaleFocus. Партньорството ни се базира на отворена комуникация, прозрачност в отношенията и взаимно доверие.“

Интеграцията на SAP S/4HANA обхваща всички бизнес и производствени процеси на „Темподем“ и ще помогне на компанията да стане по-гъвкава и конкурентоспособна на пазара. В продължение на 9 месеца, екипите на ScaleFocus и „Темподем“ са работили заедно по прилагането на модули за производствено планиране, счетоводство, финансов контрол, управление на ресурси и материали, продажби, дистрибуция и качествен контрол.

Благодарение на автоматизация на процесите чрез опростената платформа за управление SAP S/4HANA ще доведе до подобрени бизнес резултати, както и намалени оперативни разходи в краткосрочен и дългосрочен план. Също така новата система ще предоставя пълна прозрачност на всички бизнес нива, прогнози в реално време, както и анализ и симулации.

„ScaleFocus е оторизиран SAP партньор, като решението ни да инвестираме в това сътрудничество бе ключово за бъдещето развитие на компанията и предлаганите от нас услуги. След подробен пазарен анализ на различни световни компании предлагащи специализиран софтуер за управление на бизнеса, ScaleFocus избра SAP, с оглед на дългогодишните им традиции в този бизнес като пазарен лидер и постоянните иновации, които правят в продуктовото си портфолио на местния и световен пазар. Горди сме, че сме на гребена на иновациите, като поредното доказателство за това е първата внедрена в България система за бизнес управление от ново поколение – SAP S/4HANA. Искам да изкажа специални благодарности към целия SAP екип за работата и отдадеността им, както и на екипа на “Темподем”, за доверието, което ни гласуваха” сподели Пламен Цеков, изпълнителен директор на

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 + 20 =