Звездни вълнения 2018 г. – Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас изпратиха своя абитуриент

 По света ВИП-овете  също се хвалят със звездни абитуриенти

Холивудската двойка Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас има 17-годишен син — Дилън, който стана абитуриент тази година. Щастливите му родители не пропуснаха да се похвалят със снимки от бала му.

Звездите Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас през този месец с нищо не се отличават от развълнуваните родители, които изпращат абитуриенти. Това е така, защото техният син Дилън също завършва училище, а майка му и баща му са повече от горди с него. “На крачка от дипломирането! Толкова се гордея с теб, Дилън! Обичам те толкова много”, написа актрисата в профила си в Instagram.

Към поздравленията на гордата майка, се присъедини и бащата на младежа — Майкъл Дъглас. Актьорът не крие, че е във възторг от наследника си и го смята за достоен свой син и се гордее с него. В свое интервю той призна, че се е постарал втория път да бъде всеотдаен съпруг и баща, а не да преследва кариера, както се е случило с първата му съпруга и син. Той  също публикува снимка на сина си във Facebook и написа: “Годея се с теб, Дилън!”.

Автор: Jaklin

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 − 15 =